Известие

Collapse
No announcement yet.

Търся помощ за агренажните ролки

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Предстои ми смяна на ангренажни ремъци-2 бр. и ролки-4 бр. за колата от подписа. Предлагат ми ремъци Гейтс по 55 лв/бр. и ролки Ина по 81 лв/бр.- общо комплекта 434 лв. /без труда/. Може ли този комплект или нещо сходно по качество /твърдо не искам ментета/ да се намери на по-ниска цена? Ще съм благодарен за всяка информация по въпроса.
    Alfa Romeo 33 1.7 Boxer 16V

Comment

Първоначално публикувано от pfloyd
      Предстои ми смяна на ангренажни ремъци-2 бр. и ролки-4 бр. за колата от подписа. Предлагат ми ремъци Гейтс по 55 лв/бр. и ролки Ина по 81 лв/бр.- общо комплекта 434 лв. /без труда/. Може ли този комплект или нещо сходно по качество /твърдо не искам ментета/ да се намери на по-ниска цена? Ще съм благодарен за всяка информация по въпроса.
      Ами обтяжните ролки на SKF са по 80-100 лв. За паразитните не знам, при мен са 8 клапана и нямам такива. Ама извиняваи за ремъци толкова пари не си струва. Моите са 100 зъба и са по 18 лв. Твоите да са малко по големи а трябва ли да са толкова скъпи. Даико са много добри и ефтиниика.

Пиши на ЛИСАН от форума, може би тои ще ти намери нещо.
      Alfa 33 VL-1.3 karb2 & Fiat Punto 1.7td ELX

Comment

@moonkiss
        Благодаря за информацията. Ще се поослушам още малко а и сигурно още някой ще даде съвет и тогава ще решавам.

Comment

Ремаци дайко 36лв за брой,за ролките имаш две паразитни по 9лв и две обтяжни за които се взимат пак паразитни и се набиват Или общо около 120лв без труда скф ролките са по 35 лв за брой паразитна
          RANGE ROVER / ALFA ROMEO SPIDER / ALFA ROMEO 145 1.9 jtd /YAMAHA 1200 /
          0899832271 Сашо

Comment

Благодаря за инфото. А СКФ обтяжните по колко вървят?
            P.S. Предполагам че във Варна цените няма да са по-различни от тези в София.

Comment

Аз си взех комплект ремаци и ролки Dayco i Skf , моделат е KTB276,
              Пише ,че са за Alfa Romeo 33 - 1.3 ,1.5 ,1.7 ! Комплекта струва 300 лева , двата външни пак на Dayco струваха по- 15лв. !
              Alfa Romeo 33 IMOLA 1.4 i.e. 90hp. 1351 cc. 93 г. (907A)

Comment

@raider
                Имаш ли представа само обтяжните ролки на скф колоко струват?

Comment

СКФ продават за алфата само паразитни и струват 35лв за брой и те стават за 16в Алфа,трябва само да ги набиеш на обтяжното тяло
                  0899832271 Сашо

Comment

Благодаря на всички които се отзоваха с идеи и информация. Реших - ще си взема 2 ремъка дайко по 36 лв., 2 обтяжни Ина по 80 лв. и две паразитни СКФ по 35 лв. - общо около 300 лв.
                    P.S. Остана Лисан да ми даде офертата си за съединителя и съм почти готов.

Comment

Първоначално публикувано от pfloyd
                      Благодаря на всички които се отзоваха с идеи и информация. Реших - ще си взема 2 ремъка дайко по 36 лв., 2 обтяжни Ина по 80 лв. и две паразитни СКФ по 35 лв. - общо около 300 лв.
                      P.S. Остана Лисан да ми даде офертата си за съединителя и съм почти готов.
                      200лв комплекта-феродов,лагер и притискателен-Валео или АП,препоръчвам АП
                      0899832271 Сашо

Comment

Как и кога можеш да ми го изпратиш?

Comment

Вижте какво става когато се правят компромиси от ремъци и ролки

33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

Имаш предвид некачествени ролки или ненавреме сменени. Аз последно сложих ролки SKF по 34/ лв. /бр. и ремъци Isoran/Dayko по 47.50 лв/бр. и се надявам съвестно да си изкарат 50000-те км.

Comment

Абе kris направо ми настръхна косата. Тва чудо на твоита алфа ли стана. Ти не сменя ли ролки и ремъци като я взе, знам че това беше скоро.
                              Alfa 33 VL-1.3 karb2 & Fiat Punto 1.7td ELX

Comment

Ами чуваше се някакво тракане на желязо, никой не успя да разбере какво не й е наред. Обслужих си колата както следва след покупката - смених ремъците и ролките без да мисля, че това е причината и при вида на ролката и ремъка си обясних всичко горе долу. Имаше доста живот в ремъците, просто евтините ролки са си казали думата.
                                33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

Working...
                                X